антисмог маски За да гарантираме вашата удовлетвореност от покупката на антисмог маски от нас, ние ви осигуряваме право на поръчка от https://АntismogМaski.com/ с безплатен преглед и безплатно връщане. Какво означава и какво включва това? Това включване изпращане на маската до вас с възможност за преглед от вас при предаване от куриер. Куриерските фирми, с които работим предлагат услугата Преглед на пратка преди плащане. С нея вие виждате маската и преценявате дали искате да я купите. Ако решите да не я купите, просто я връщате, с обратна доставка към нас. Връщането е за наша сметка. Какво е нужно да направите, за да се възползвате от безплатен преглед и връщане?
  1. Вие поръчвате антисмог маска онлайн от https://AntismogMaski.com.
  2. Ние ви изпращаме поръчката с опция „Преглед“ (най-често с ЕКОНТ).
  3. Вие виждате пратката и решавате дали ви харесва.
  4. Ако не ви хареса, връщате пратката обратно към нас и за наша сметка, тоест безплатно.
Какво НЕ може да правите при използването на Гаранция за безплатно връщане? Можете да се възползвате от безплатен преглед и връщане, но не можете да тествате продукта. Тоест – не можете да слагате и допирате маската до лицето си. Маските, които изпращаме на клиентите си не могат да бъдат тествани и не се допуска да бъдат употребявани преди това. Затова не можем да предложим опция „Тест“ на пратка, каквато е допустима при покупка друг тип продукти.

Защо гарантираме вашата удовлетвореност от нашите антисмог маски?

Процесът на покупка онлайн не позволява да видите избрания продукт на живо предварително. Често това е причина да предпочитаме да посетим физически магазин. Към момента ние предлагаме нашите антисмог маски само онлайн, в нашия онлайн магазин. Предоставяме ви възможност за безплатен преглед и връщане, за да ви уверим че пазарувайки онлайн, вие можете само да спечелите – най-вече време и възможност за избор. Онлайн пазаруването би трябвало да цели вашето улеснение, а не да ви принуди да купите нещо, което не сте сигурни, че искате. Ние държим на вашата удовлетвореност от покупката при нас. Ето затова ви предоставяме и нашата 100-процентова гаранция за удовлетвореност – за да ви гарантираме, че няма да платите за продукт, който не харесвате.