Маска с филтър

Гаранция за удовлетворение при покупка на антисмог маски

антисмог маски За да гарантираме вашата удовлетвореност от покупката на антисмог маски от нас, ние ви осигуряваме право на поръчка от https://АntismogМaski.com/ с безплатен преглед и безплатно връщане. Какво означава и какво включва това? Това включване изпращане на маската до вас с възможност за преглед от вас при предаване от куриер. Куриерските фирми, с които работим предлагат услугата Преглед на пратка преди плащане. С нея вие виждате маската и преценявате дали искате да я купите. Ако решите да не я купите, просто я връщате, с обратна доставка към нас. Връщането е за наша сметка. Какво е нужно да направите, за да се възползвате от безплатен преглед и връщане?
  1. Вие поръчвате антисмог маска онлайн от https://AntismogMaski.com.
  2. Ние ви изпращаме поръчката с опция „Преглед“ (най-често с ЕКОНТ).
  3. Вие виждате пратката и решавате дали ви харесва.
  4. Ако не ви хареса, връщате пратката обратно към нас и за наша сметка, тоест безплатно.
Какво НЕ може да правите при използването на Гаранция за безплатно връщане? Можете да се възползвате от безплатен преглед и връщане, но не можете да тествате продукта. Тоест – не можете да слагате и допирате маската до лицето си. Маските, които изпращаме на клиентите си не могат да бъдат тествани и не се допуска да бъдат употребявани преди това. Затова не можем да предложим опция „Тест“ на пратка, каквато е допустима при покупка друг тип продукти.

Защо гарантираме вашата удовлетвореност от нашите антисмог маски?

Процесът на покупка онлайн не позволява да видите избрания продукт на живо предварително. Често това е причина да предпочитаме да посетим физически магазин. Към момента ние предлагаме нашите антисмог маски само онлайн, в нашия онлайн магазин. Предоставяме ви възможност за безплатен преглед и връщане, за да ви уверим че пазарувайки онлайн, вие можете само да спечелите – най-вече време и възможност за избор. Онлайн пазаруването би трябвало да цели вашето улеснение, а не да ви принуди да купите нещо, което не сте сигурни, че искате. Ние държим на вашата удовлетвореност от покупката при нас. Ето затова ви предоставяме и нашата 100-процентова гаранция за удовлетвореност – за да ви гарантираме, че няма да платите за продукт, който не харесвате.