Маски

Мразите да носите маски? Нашите са различни!

Когато става дума за маски, невинаги представата ни е положителна. Причините да се носят маски, както и всеки друг предпазен продукт, не може да са радостни. Носенето на маска се свърза повече със задължение, правила, санкции, болести, мръсен въздух и какво ли не. Заслуги да не харесваме носенето на маски имат и неудобството и усложненията от тях. Повечето са трудни за носене. Пречат ни да дишаме. Болят ни ушите от ластиците им. Някои от тях са изработени от синтетични материи, чиито допир до кожата е неприятен и дори причинява обриви, акне и др. Носенето на предпазна маска заедно с очила е още по-некомфортно. Пълната липса на видимост точно, когато ни е най-нужно – влизайки в магазина или на друго място с хора около нас, е добре позната. Независимо какви очила носите – диоптрични, слънчеви, предпазни – когато сте с маска, те се замъгляват докато дишате. Върхът на всичко е това, че на всякакви събития сме длъжни да носим маски. Освен, че не ни е комфортно, с маска изглеждаме и по-зле. В повечето случаи маската няма нищо общо с начина, по които сме искали да изглеждаме. С каквото и да сме облечени, с превръзка на лицето, какъвто е видът на повечето маски, е трудно да изглеждаме добре. Често, когато носим маски, предпочитаме да не ни и разпознават. Правим си и снимки с маски. Да, напълно нормално е да ги намразите. Ние също харесвахме продуктите си повече преди, когато ни спасяваха само от мръсния въздух. Но сега те са задължителни за носене в много случаи.

МаскиЗаради всичко това, което което знаем от личен опит, искахме да направим носенето на маска поне малко по-поносимо. И по всеки възможен начин. Но и в същото време все пак да осигурим добро ниво на защита. Защото носенето на маска може да е задължение, но все пак има има причина за това. И тя не е никак маловажна – нашето здраве.

Най-особеният детайл, на който обърнахме внимание при създаването на нашите маски, и който ни отличава от останалите, са клапите за издишане. Те определено ни затрудниха в задачата, но се превърнаха в една от причините повече от 30% от нашите клиенти са направили поръчка втори път. А от поръчалите два пъти, цели 42% са поръчали отново поне още веднъж. Появиха се дори и 100%-ови копия на нашите клапи. Които ние създадохме с уникален дизайн, с цел отличаването им от произведените в Китай.

Нашите маски са създадени от изцяло памучен плат. Може би знаете – памукът е антибактериален, не създава проблеми и е комфортен при допир с кожата. И позволява машинно изпиране до 40 – задължително за многократната употреба. Маските има вътрешен джоб, в който се поставя филтър за маскимална защита.

Маска с филтър

Заедно с нашите маски, които създадохме изцяло в България, предлагаме и филтри с активен въглен. За разлика от маските, те не са наше производство, а китайско. Причината – Китай е от най-големите производители на продукти от активен въглен. А това прави цената на тези продукти най-добрата. Каквото искахме да предложим и ние. При нас ще откриете филтри с активен въглен за всички размери – за деца и за възрастни.

Отзивите, които получаваме досега потвърждат, че сме се справили задоволително добре със задачата, която си поставихме. Част от клиентите ни са радостни, че това да носиш маска не се усеща постоянно и непоносимо. Радват ни различни отзиви като „Забравих, че съм с маска“, „вече мога да дишам“ и други от рода. Носещите очила също са доволни.

Маска с филтър

Някои от тях, уточняват, че дори и да възникне проблем при някои модели очила, „трябва просто да сложиш очилата върху маската, след като си пристегнал метална лента на маската“ около носа. И не се получава замъгляване. А относно облеклото – дизайнът, цвета и възможността да носиш точно твоя размер маска, създават възможно най-добрите възможности да изглеждате по-добре с маска. Не можем да не се похвалим и с това, че нашите маски са харесвани и от децата. Които ние смятаме за най-откровените и спонтанни потребители. Според родители – по-малките предпочитат нашите маски, пред останалите: „Има розова, на звездички, с котенце …, но носи черната! С нея диша спокойно, прилепва добре към лицето и не я болят ушите“ – е само един от тях. Как да не ни радва фактът, че децата са доволни от нас? (happy)

Това за нас означава единствено, че сме се справили добре със задачата си. А именно – създаване на продукт, който максимално елиминира всички недостатъците и неудобства от ползването на други от типа. Какво по-добро доказателство за това от доволни клиенти и наличието на копия на нашите продукти?