Маска с филтър

Антисмог маски с филтър, с висока ефективност срещу мръсния въздух

Ако четете това вероятно търсите работещо решение за дихателна защита в условия на мръснен въздух. Тук ще намерите оптимален вариант за това и то на напълно достъпна цена, с доставка в рамките на 1 работен ден след поръчка.

Антисмог маскиКое е важно за качествената антисмог маска?

Нашите антисмог маски са създадени с цел да предпазват от вдишването на мръсен въздух във възможно най-висока степен. Като едновременно с това да бъдат максимално удобни и дишащи, пасващи на всяко лице и годни за многократна употреба и машинно пране. Те имат много предимства, но най-голямото от тях е именно съчетаването на всички тях едновременно. Какво означава това? Ако вече сте използвали няколко различни модела антисмог маски, вероятно вече знаете кои са основните трудности в постигането на перфектната маска за дишане. Затруднено дишане, ниска защита, „щръкнали уши“, запаряване и т.н. Повечето от удобствата и предимствата не са ненапълно съвместими – например: колкото по-висока е дихателната защита, толкова по-трудно е самото дишане. Това е така, защото колкото по-малки частици пропуска маската при дишане, толкова по-ограничен е вдишвания въздух. А когато става дума за антисмог маски с филтър, то е от основно значение, защото тяхното предназначение е използване за движение в града, колоездене, бягане и т.н.

Все по-популярна и коментирана е темата за нивото на защита на маските за дишане, вкл. и на антисмог маските. Повечето медии и уеб сайтове твърдят, че най-добрата защита във всички случаи са професионалните маски. Но почти никъде не се обръща внимание на възможността да се диша с подобна маска, например, ако ходите, бягате, карате велосипед или извършвате друга физическа дейност повече от 10 минути на открито при замърсен въздух. Когато търсеното предназначение на маските за дишане е предпазване от смога – важни са филтрирането и възможността за дишане в движение едновременно.

Какви са предимствата на нашите антисмог маски?

 • Антисмог маски за дишанеДизайн
  • Нашите антимсог маски имат уникален, съвременен, градски дизайн. Те не са 100% копие на масово предлаганите китайски продукти, които ще намерите навсякъде.
  • Клапи за издишане са създадени от нас в България, като част от целия дизайн на нашите антисмог маски. Нашият модел антисмог маски включват 2 бр. клапи за максимално улеснено дишане – нещо, което повечето предпазни средства не включват с цел по-евтина изработка, но пък на същата и дори на по-висока цена.
  • Маски с филтър за колоездачи – Ако търсите предпазна маска за колоездачи, нашите продукти ще отговорят на всички критерии за целта в най-висока степен.
  • Вътрешен джоб за сменяеми филтри с цел многократна употреба.
 • Висококачествени материали
  • Антибактериален плат и филтрираща мембрана. Нашите антисмог маски са изработени от два слоя – вътрешен и външен, 100% памучен плат (ранфорс). И трети, среден слой от филтриращ, но тънък и дишащ нетъкан текстил.
  • Клапи за издишане, произведени в България. Те не позволяват вдишване на мръсен въздух, но подпомагат издишането навън, против запаряване и прекалено затопляне на лицето, каквито са силно осезаеми с обикновена маска.
  • Тънък ластик и мини стопери за регулиране на маската според всеки тип лице. Ластикът е достатъчно тънък, а регулаторите – малки, така че да не предизвикват „щръкнали“ уши и неудобство при носене.
 • Размери S, M, L:

Антисмог маски за дишане

 • Сигурна защита от мръсния въздух. Филтрите с активен въглен, които предлагаме, предпазват от двишване на вредни частици с размер от 2.5 микрометъра, какъвто е и размерът на мръсния въздух. Това е точната защита, когато става дума за антисмог маски и която се осигурява също от N95 и N99 продуктите.

Вероятно вече сами знаете, че когато избирате антисмог маска можете да се убедите в нейните предимства едва, когато започнете да я носите. Маската за дишане е продукт, чието „пробване“ не винаги е позволено и няма как да знаете доколкото ще ви бъдат удобни, преди да сте си я купили. Затова, ако искате да заложите на сигурен и качествен избор, можете да се доверите на нас и да изберете нашите антисмог маски тук.